De Machinesco. van Chongqingsguanggui, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Chongqing Guanggui Machinery Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Precisie machinaal bewerkte componenten voor verkoop
Van goede kwaliteit Precisie machinaal bewerkte componenten voor verkoop
Dank voor uw steun, het is klein project maar het is zeer belangrijk voor ons, vele dank want uw team het en goede kwaliteit, dank kan snel werken!

—— Markus

Zeer goede en professionele fabriek in China. De productenkwaliteit is goed. Zij kunnen een goed na de dienst ook leveren. Zeer goede leverancier

—— Martin

Ik ben online Chatten Nu

Chongqing Guanggui Machinery Co., Ltd.

1 2 3 4
Chongqing Guanggui Machinery Co., Ltd. Chongqing Guanggui Machinery Co., Ltd. Chongqing Guanggui Machinery Co., Ltd. Chongqing Guanggui Machinery Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 1000000-2000000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 80% - 90%

De Machineco van Chongqingsguang Gui. Ltd is een professionele onderneming, die zaken van CNC precisie integreert die, van matrijzenafgietsel handel drijft, medische apparatuurdeel en autodeel machinaal bewerkt. Onze producten worden uitgevoerd naar Amerika, Europa en andere landen Van Azië en de Stille Oceaan. Met een brede waaier, een goede kwaliteit, redelijke prijzen en modieuze ontwerpen, worden onze producten uitgebreid gebruikt in medisch gebied en andere industrieën. Onze producten worden op brede schaal erkend en vertrouwd op door gebruikers en kunnen onophoudelijk aan veranderende economische en sociale behoeften voldoen. Met machinewerkplaatsengebied meer dan 500 vierkante meters waar uitgerust met meer dan dertig recentste CNC Machine, draaibankmachine, malenmachine, en boringsmachine. Bovendien hebben wij drie hogere technische deskundigen verzameld en zij zijn bekwaam om allerlei ontwerpsoftware te gebruiken. wij hebben een gekruid en goed geïnformeerd personeel om aan het creëren van de hoogste kwaliteitsdienst en de plezierigste het kopen ervaring voor u gecultiveerd te wijden. Wij heten nieuwe en oude klanten van alle gangen van het leven welkom om ons voor toekomstige zakelijke relaties en wederzijds succes te contacteren!

Contactgegevens
Chongqing Guanggui Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Ynag

Tel.: 15696049197

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)